İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

Beylikdüzü Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
KAVAKLI MAH. MELİK SK. OKUL İNŞAAT BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 1 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda ; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Öğrenciye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasası´na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ayrıca sorumluluklarını yüklenebilme bilincini kazandırmak. Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini, çevrede benimsemesini ve kazanmasını sağlamak. Öğrenciyi toplum içerisindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
Misyon
Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, Kendine güvenen, Yaratıcı düşünebilen, Gelişime ve değişime açık, İleriye yönelik olumlu hedefleri olan, Kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, Başkalarının yaşam haklarına saygılı, Ülkesini ve milletini seven mutlu bireyler yetiştirebilmek.
Özel Halk Otobüsü ve Minibüslerle sağlanmaktadır.
ilçe merkezine uzaklık 5km, İl merkezine uzaklık 30km